sâmbătă, 22 octombrie 2011

A fost odata ca niciodata...

A fost odata ca niciodata, o frumoasa poveste intre un baiat si o fata, o mica printesa si a lor lume de basm.
Astfel, pot sa descriu ca s-a transformat viata noastra, de doi ani incoace, de cand o avem pe Leti. Cu ajutorul ei am descoperit o noua pasiune, care a crescut repede in importanta, in special datorita efectului deosebit pe care il are asupra copiilor.
Incercam sa aducem lumea lor in viata noastra, prin imaginatie, indemanare, pasiune si rabdare.
Orice mica idee poate deveni un TORT. Este un proiect care presupune lucru in echipa, iar noi folosim sase maini, chiar daca doua abia au implinit doi ani :) sunt de un real ajutor.
Decorarea tortului este partea cea mai frumoasa, pentru ca aduce satisfactie si celor care il privesc si celor care il degusta. Sa vezi uimirea si bucuria pe fetele lor este inca o dovada ca am reusit sa cream o "mica" lume de basm, cu mainile noastre, imaginatia noastra si chiar si cu ingrediente bio :)

Iar daca va intrebati cat este de greu sa modelezi sau sa sculptezi o casuta formata din placi de pandispan, unite intre ele cu o delicioasa crema de cacao, va raspund ca atunci cand te implici, cu trup si suflet, nu mai conteaza timpul consumat sau gradul de dificultate. Importanta este bucuria adusa sarbatoritului si invitatilor.

(tortul a fost facut cu ocazia zilei de nastere a Letiţiei, cand a implinit 2 ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu