Dupa cum am promis, publicam si imagini cu un tort neacoperit de fondant.
Blatul este pandispan cu cacao iar crema se numeste "Crème pâtissière cu ciocolata".
Dupa asamblarea straturilor blat-crema, urmeaza sculptatul tortului.
Dupa toate aceste operatiuni urmeaza imbracarea tortului intr-un "strat contra firimiturilor" (operatiune pentru care nu avem poza) care poate fi crema de unt sau ganache de ciocolata si are rolul de a impiedica desprinderea firimiturilor si de a permite fondantului sa se lipeasca de tort.
Aici avem produsul finit :)
Acum se poate comenta şi ca anonim!!!
RăspundețiȘtergereExcelent, felicitari constructorilor!
RăspundețiȘtergereFelicitari!Succes in continuare!
RăspundețiȘtergereDoamne, cata munca! Ma bucur ca va cunosc :)))
RăspundețiȘtergereVa pup, Mela
Multumim!
RăspundețiȘtergereRezista la seism, dar nu la pofticiosi :)
Va pupam
Sunteti niste harnicuti!! Va admir pentru ceea ce faceti! Mult succes! Te pup, Laura! Oana
RăspundețiȘtergereMersi si eu te pup!
RăspundețiȘtergere